Focus op Feelgood. Vanbinnen & vanbuiten.

Skincoachheidi, een professioneel schoonheidssalon in Lier met focus op Feelgood. Bij mij geniet je van een welverdiend rustmoment en stap je de deur uit met een extra boost en een relaxte positieve mindset.

Skincoachheidi is gespecialiseerd in huidverbetering. Door de passie die mijn mama 50 jaar geleden had als schoonheidsspecialist ben ik in 1993 mee in een bloeiende zaak gerold.

Door vele opleidingen & nieuwe technieken te volgen, zijn wij ons gaan specialiseren en perfectioneren op gebied van huidverbetering.

In februari bestaat instituutheidi 50 jaar en neem ik, Heidi Joos, de fakkel over van mijn mama Lea Verelst. Met een nieuwe start op een gloednieuwe locatie op amper 2 km van de bestaande, om jullie nog beter te kunnen verwennen.

Ik heb mij verdiept in skincare specialist. Of je nu op zoek bent naar een antwoord op jouw huidprobleem, of gewoon een fijn feelgood moment wil boeken, Heidi staat voor je klaar met een warme aanpak en diepgaande adviezen.

De huid heeft voor Heidi geen geheimen meer en ze legt je maar al te graag in de watten voor een huidverbeterende behandeling met resultaat.

Skincoach Heidi Openingsuren Salon Lier bij Antwerpen
Skincoach Heidi - Boek een behandeling, gun jezelf pure luxe